دسته‌بندی نشده

شکلات صورتی شنیده اید؟

شکلات روبی چیست؟

معمولا به شکلاتی که به رنگ صورتی روشن است و هیچ گونه افزودنی اضافی ندارد، روبی گفته می شود. آخرین شکلاتی که کشف شد، شکلات سفید بوده که حدود 80 سال قبل کشف شده بود. بعد از 80

سال شکلات صورتی رنگ روبی به جمع سایر شکلات ها پیوست.

اگرچه بخاطر رنگی که دارد، تصور می شود که حاوی تمشک، توت فرنگی و میوه های قرمز دیگر است، ولی این ماده خالص بوده و هیچ افزودنی ای ندارد. به علاوه روبی یک نوع دانه ی کاکائویی خاص می باشد

که به رنگ صورتی روشن است، پس هیچ رنگ افزودنی به این شکلات اضافه نشده است.

شکلات روبی حاوی 35.9% چربی، 47.3% کاکائو و حداقل 26.3% شیر می باشد.مثل تمام خوراکی های دیگر، روبی نیز استانداردهایی از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا دارد. طبق این استانداردها روبی باید

حداقل 1.5% کاکائوی بدون چربی و 20% روغن کاکائو باشد.

چه کسی شکلات روبی را  کشف کرده است؟

برای اولین بار در سال 2017، اگرچه از طرف Barry Callebaut شناساناده شد، در سال 2004، از طرف یکی از کارکنان شرکت در محیط آزمایشگاهی کشف شده است.

چرا شکلا روبی صورتی رنگ است؟

بارزترین ویژگی شکلات روبی، رنگ متمایز آن می باشد. در ابتدا شاید تصور شود که این رنگ مصنوعی بوده و یا از میوه ی دیگری گرفته شده باشد، خب سوال اینجاست که اگر هیچ رنگی به این ماده افزوده

نشده است، پس چرا صورتی است؟ دانه های کاکائوی روبی در برزیل، اکوادور و فیلدیشی می روید. دانه های کاکائوی روبی به طور طبیعی به رنگ صورتی هستند.

طعم شکلات روبی چگونه است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *